Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ENGELLİLER DERNEĞİNDEN, TEŞEKKÜR BELGESİ

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’a teşekkür belgesi verildi.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sebahaddin Horoz ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’ı ziyaret ederek, yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi sundu.


Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sebahaddin Horoz ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki Avan derneğimizi devamlı ziyaret etmektedir.  Allah razı olsun, her zaman faaliyetlerimize destek veriyor.  İmkânları nispetinde elinden geldiği kadar bizlere yardımcı oluyor. Bu yaklaşımı bizleri çok memnun ediyor. Bizler de kendisini bir engelli dostu olarak görmekteyiz. Kedisi için özel hazırladığımız bu teşekkür belgesini takdim ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sayın Sebahaddin Horoz’un ziyareti bizleri çok memnun etmiştir. Engeliler derneği tarafından teşekkür belgesi onurlandırılmam beni çok mutlu etmiştir. Manevi değeri büyük olan bu anlamlı hediyesinden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Dernek Başkanımız Sayın Sebahaddin Horoz’un engelli kardeşlerimize yapmış olduğu başarılı çalışmalarını yakından takip edip, takdir ediyoruz. Bunlardan en önemlisi de üyelerine karşılık beklemeden en güçsüz dönemlerinde el uzatıp ve hayata tutunmalarını sağlamaktır. Her iki derneğin de birçok ortak özelliği bulunmaktadır. Ayrıca kader birliğimiz ile birçok ortak nokta buluşuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte dayanışma içerisinde olup güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



12.10.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır