Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİ HATİCE USTA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

23.03.1990 yılında Silvan’da şehit olan Jandarma Er Osman Usta’nın annesi Hatice Usta’ya geçmiş olsun ziyareti.

İlçemiz Yukarı Çavundur Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve ilçemiz Atatürk mahallesinde ikamet eden şehit annesi Hatice Usta, evinden markete ekmek almaya giderken, park halindeki bir otomobilin geri, geri yola çıkarken, otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucunda, şehit annesi Hatice Usta’yı aracın altına alarak yaralamıştır.

Şehit annesi Hatice Usta Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesinde tedavisi olduktan sonra taburcu edilmiştir. Şuan Akyurt Cücük Mahallesinde ikamet eden kızının evinde tedavisi ve bakımı devam etmektedir.

Şehit annesi Hatice Usta, Dernek başkanı Zeki Avan, şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Şehit annemiz Hatice Usta’ya park halindeki bir otomobilin geri geri yola çıkarken, otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucunda, aracın altına alarak yaralamıştır. Çok büyük tehlike atlatmıştır. Bu nedenle şehit annemiz Hatice Usta’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin. En büyük tesellimiz ise hayati tehlikesinin olmamasıdır, dedi.

Şehit annesi Hatice Usta’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Markete ekmek almaya giderken, biranda kendimi arabanın altında gördüm kendimi. Allah esirgedi. Buna şükürler olsun. Trafik kazası yapmam nedeniyle, kızımın evinde beni hemen ziyaret etmeniz bizleri çok sevindirmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi, bu zor günümde beni yalnız bırakmadınız. Allah sizlerden razı olsun, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

 



06.10.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır