Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİ FADİK KESEN’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İlçemiz Ovacık Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve ilçemiz Yavuz mahallesinde ikamet eden şehit annesi Fadik Kesen, uzun zaman Ankara’da hastanede tedavi gördükten sonra, şuan oğlunun evinde tedavisi ve bakımı devam etmektedir.

Şehit annesi Fadik Kesen, Dernek başkanı Zeki Avan, şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Yalama ile birlikte ziyaret edildi. 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Şehit annemizin Fadik Kesen, uzun zaman Ankara İbnisina Hastanesinde tedavi gördükten sonra, şuan evinde istirahat etmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin. Bu gibi hizmetler derneğin asli vazifelerinden biridir. Bizler dernek olarak bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz, dedi.

Şehit annesi Fadik Kesen’de ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Hastalığım nedeniyle beni Ankara İbnisina Hastanesinde yatarken ve bugün evimizde ziyaret etmeniz beni çok memnun etmiştir. Allah sizlerden razı olsun. Dernek olarak bugüne kadar mutlu ve kederli yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımızda oldunuz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.


ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05.10.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır