Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ KURS VERİLECEK

Türkiye genelinde ve İlçemizdeki şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz kurs verilecek. Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde şehit ve gazi çocuklarına veya bunların yakınlarına gönüllü olarak öğretmenler tarafından ders verilecektir.

Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Özen Barlas Tekin ile yapılan görüşmede, Türkiye genelinde ve ilçemizdeki tüm şehit ve gazi çocukları tespit ederek eğitim çalışmaları başlatılacaktır. Çevremizdeki bütün şehit ve gazi çocuklarına özel ders verme çalışmalarımıza 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibariyle başlamış durumdayız. Bu kurslarda öğrencilerimizi tüm sınavlara hazırlayacak düzeyde eğitimler vereceğiz. Pek çok il ve ilçede olduğu gibi, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ile de protokol imzalanmıştır.  Bizlere bu konuda yardımcı olup, kolaylık sağlayan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’a çok teşekkür ediyorum, dedi.

Öğretmenimiz Özen Barlas Tekin konuşmasının devamında;  Vatanı sevmek lafla olmuyor, şehitlerimiz canlarını feda ettiler. Gazilerimiz bedeninin bir parçasını feda ettiler. Herkes kendi dalında vatanına milletine ve devletine hizmet etmelidir.   Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp,  şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olacağız.  Bizlere emanet olan şehit ve gazilerimizin çocuklarına, eşlerine, anne, baba, kardeşlerine sahip çıkıp, imkânlarınız nispetin de yardımcı olacağız, bu konuda bizde varız; dedi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu açıklamada: Yıldırım Beyazıt İlkokulu İngilizce öğretmeni Özen Barlas Tekin bizleri ziyaret edip, İlçemizde bulunan şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz kurs verileceklerini belirtip, proje hakkında bilgi verdiler. Bu düşüncenin ve projenin, güzel bir hizmet olduğu belirtip, kendilerine teşekkür ettik. Yeter ki amacına uygun hizmet edilsin. İstismar edilmesin. Başlangıçta iyi niyetli insanların başlatmış oldukları güzel faaliyetler maalesef, sonradan art niyetli insanların eline geçip, istismar edildiği canlı olarak yaşamış bulunmaktayız.   Bu nedenle art niyetli insanlara dikkat edilmesini ve bunlara da fırsat verilmemesi gerekmektedir. İyi niyetle başlatmış olduğunuz, bu hayırlı hizmetinizden dolayı başarılar dilerim, dedi.

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



26.09.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır