Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİ HASAN YALAMA’NIN MUTLU GÜNÜ

Hürriyetimizin, Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler”.

Gazi Hasan YALAMA, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için 09.10. 1989 tarihinde Mardin İli Nusaybin ilçesi Serinkaya Mevkiinde Bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada yaralanarak GAZİ olmuştur.

Gazi Hasan YALAMA’ın kızı Sibel YALAMA ve Salih YALAMA ile evlendiği düğüne, Akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk İlesi Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düğünde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

Hürriyetimizin, bağımsızlığımızın ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler.

Bizler Şehit Aileleri ve Gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde her zaman yanlarında olduk. Bundan sonrada gücümüz nispetinde de olmaya da devam edeceğiz. Yeni evlenen çiftlerimize de ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Gazi Hasan YALAMA da yapmış olduğu konuşmada; “Bu günleri görmekten çok mutlu olduğunu, vatanım için bedenimin bir parçası değil, canım feda olsun,” “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, Dernek Başkanımız Zeki AVAN ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN; Yeni evlenen çiftlere, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Kuranı Kerim ve Küçük altın hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08/06/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır