Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VATAN HAİNLERİ SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR, 5 ŞEHİT

ŞIRNAK TA PKK DAN BOMBALI TUZAK: 2 ASKER ŞEHİT

Şırnak’ın Uludere ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında,  bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce, askeri zırhlı araca yönelik düzenlediği saldırıda 1’i üsteğmen, 2 askerimiz şehit olmuştur.

3 İLDEN AYNI ANDA 3 ŞEHİT HABERİ

Bingöl de çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu. Adıyaman da kazada yaralanan polis, şehit düştü. İstanbul’da da 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan kişi, sabah şehit oldu.

HAKKÂRİ’DE 3 ASKERİMİZ YARALANDI

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Yeşilova Karakolu yakınlarında, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerin daha önceden yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 3 askerimiz yaralanmıştır.

VATAN HAİNLERİ AKITMIŞ OLDUKLARI KANLARIN İÇERİSİNDE BOĞULACAKLARDIR. 
FETÖ, PKK ve DEAŞ Türk Milletine ve Devletine karşı, dış güçlerin destekleriyle birlikte var güçleriyle haince saldırmaya devam etmektedirler. Bu vatan hainleri de inşallah akıtmış oldukları kanların içerisinde boğulacaklardır. Yeter ki bizler birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım. Fitneye ve provokasyonlara fırsat vermeyelim. Allah’ın izni ve yardımı ile bu sıkıntılı günleri de hep birlikte atlatacağız. Devletimiz de bunlardan hesap soracak, onlar da hak ettikleri cezaları alacaktır.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain terör saldırılarda hayatlarını kaybeden, askerlerimize, polislerimize, sivil vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına, Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize, polislerimize, vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ayrıca bu vesile ile bir daha feto terör örgütünün darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

HAİNLERİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Bu millete sinsice plan yapıp, acımasızca sivil, yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden, yine bu milletin kurum ve kuruluşlarını kurşunlayıp, bombalayanlarla, bu terör olaylarını yapanları, güvenlik güçlerimize tuzak kurup, kurşun sıkanları tekrar şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE FIRSAT VERİP, NEFES ALMASINI SAĞLADILAR
Fetö terör örgütünün darbe girişimi ile ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı günleri fırsat bilen bölücü terör örgütü PKK, güvenlik güçlerimize haince saldırmaya devam etmektedir. Güvenlik güçlerimiz darbe girişimini engellemeye çalışıp, hainleri adalet önüne çıkarmak için gayret ederken, bölücü terör örgütlerine fırsat verip, nefes almasını sağladı. PKK ve diğer terör örgütleri ile mücadele edileceği zaman, resmi elbisenin altında bulunan hainlerle zaman harcanmıştır. Vatan hainlerin toparlanmalarına fırsat verilmiştir.

DEVLET VE MİLLET İLE SORUNU OLANLAR ÇOK SEVİNDİLER
Bu devletin ve milletin ekmeğini yiyip, bu devlet ve millete silah çeken vatan hainlerinin yanında, yine bu devlet ve milletle ne kadar sorunu olan vatan haini ve şerefsizler varsa çok sevindi. Bu manzara çok hoşlarına gitmişti. Fetö terör örgütünün hain girişiminin çok kısa zamanda kontrol altına alınmasına da çok üzüldüler. Çünkü oyun bozuldu. Bu ülke de ne kadar hain varmış, ne kadar haini yetiştirilmiş. Bu millet eğlence programlarıyla, topla, popla ve yapay gündemler ile uyutulmaya çalışılmıştır.

YAPILAN OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ 
Darbe girişiminde bulunan Fetö terör örgütü ve bölücü terör örgütlerine karşı yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖRLE MÜCADELEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI
Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara verilmeden, kökü kurutuluncaya kadar devam edilmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Merhamette edilmemelidir. Gereken cevap fazlası ile verilmelidir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR
Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Cezaevlerinde vatan hainlerini beslemeye gerek yoktur. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



23.08.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır