Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRI, 51 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 94 KİŞİ DE YARALANDI

Gaziantep in merkez Şahinbey İlçesi’nde dün akşam sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmiştir. Bu hain saldırıda 51 sivil masum vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 94 sivil ve masum vatandaşımız da yaralanmıştır.  

Terör bir defa daha gerçek yüzünü Gaziantep’te göstermiştir. Düğün nedeniyle bir araya gelen, hiçbir suçu günahı olmayan masum insanlarımız hedef alınmıştır. Bu hain saldırıda maalesef yine yaşlı, kadın ve çocuklar hayatlarını kaybetmiştir.

HAİN SALDIRIYI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. İnsanlık nasibini almayan bu caniler, insanlarımızın en mutlu günlerinde katliam gibi terör saldırısı düzenlemişlerdir. Sivil ve masum vatandaşımıza yapılan bu acımasızca ve haince saldırıyı yapanları ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

AKITMIŞ OLDUKLARI KANLARDA BOĞULACAKLARDIR

İnsanlıktan nasibi almayan, bu katiller, bu masum insanların akıtmış oldukları kanlarında boğulacaklardır. Yabancı devletlere uşaklık ve maşalık yapan bu taşeron örgütler ve bunların tetikçileri, eninde sonunda bunun hesabını hem bu dünya da, hem de öbür dünyada vereceklerdir. Akıtmış oldukları kanların içerisinde boğulacaklardır.

TERÖRE KARIŞANLARIN TÜM SOSYAL HAKLARI VE MAAŞLANI KESİLMELİ

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmalı ve almış oldukları tüm sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda çalışmalarına ve iş yapmalarına imkân verilmemelidir. Merhamette edilmemelidir.

VATAN HAİNLERİ AKITMIŞ OLDUKLARI KANLARIN İÇERİSİNDE BOĞULACAKLARDIR.

Fetö terör örgütü tarafından15 Temmuz 2016 günü ülkemizde gerçekleştirilmek istenilen hain darbe girişiminde başarılı olamayan hainlerinin, hemen arkasından bölücü terör örgütü PKK bütün gücü ile terör saldırıları düzenlemeye başlamıştır. Son iki günde ise Van, Elazığ, Bingöl’de yapmış oldukları hain saldırılarda sivil, yaşlı, kadın, çocuk, asker, polis demeden acımasızca saldıralar düzenlemişlerdir. Bu vatan hainleri de inşallah akıtmış oldukları kanların içerisinde boğulacaklardır. 

Yeter ki bizler birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım. Fitneye ve provokasyonlara fırsat vermeyelim.  Allah’ın izni ve yardımı ile bu sıkıntılı günleri de hep birlikte atlatacağız. Devletimiz de bunlardan hesap sorup, hak ettikleri cezaları alacaklardır. 

YAPILAN OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ 
Darbe girişiminde bulunan Fetö terör örgütü ve bölücü terör örgütlerine karşı yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖRLE MÜCADELEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI
Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara vermeden, kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Merhamette edilmemelidir. Gereken cevap fazlası ile verilmelidir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmalıdır.

İDAM YASASI GERİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR
Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip, devamlı girişimlerde bulunduk. Bu günde idamın cezasının getirip, hemen uygulanması içinde, savunmaya daha çok devam edeceğiz. Ceza evlerinde vatan hainlerini beslemeye gerek yoktur. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato neder, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip, milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasının bir an önce getirip, hemen uygulanmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



21.08.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır