Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ORDU MESUDİYE’DE HAİN SALDIRI 3 ŞEHİT 2 YARALI

Ordu Mesudiye’de  Topçam Jandarma Karakolu mevkiinde ihbar üzerine operasyon yürüten askerlere ormanlık alandan bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 3 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralanmıştır. Şuan çatışma devam etmektedir.

 

Yine Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde bağlı Altınsu Köyü’nün İncesu Mezrası yakınlarında bu sabah operasyon yapan güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olmuş,  6 askerimiz de yaralanmıştır.

 ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Terör belasından en çok canları yanan bizler, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatımıza ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı asker ve polislerimize acil şifalar diliyoruz. Bu vesile ile bir daha darbe girişimi esnasında ve bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize, koruculara ve vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatımıza ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE FIRSAT VERİLİP, NEFES ALMASINI SAĞLADILAR

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı ve karışık günleri fırsat bilen bölücü terör örgütleri, güvenlik güçlerimize haince saldırmaya devam etmektedirler. Bölücü terör örgütlerine fırsat verildi. Güvenlik güçlerimizin son zamanlarda bölücü terör örgütlerine yapmış oldukları başarılı operasyonlar nedeniyle, ağır darbe alan ve adeta köşeye sıkışan bölücü terör örgütleri, güvenlik güçlerimiz darbe girişimini engellemeye çalışırken, hainlerin nefes almasını sağlamışlardır. Onlarla mücadele edileceği zaman, resmi elbisenin altına bulan hainlere harcanmıştır. Açıktan veya dolaylı da hainlere yardım etmişlerdir.

DEVLET VE MİLLET İLE SORUNU OLANLAR ÇOK SEVİNDİLER

Bu devletin ve milletin ekmeğini yeyip, bu devlet ve millete silah çeken vatan hainlerinin yanında, yine bu devlet ve milletle ne kadar sorunu olan vatan haini ve şerefsizler varsa çok sevindiler. Bu manzara çok hoşlarına gitti. Ama çok kısa zamanda kontrol altına alınmasına da çok üzüldüler. Çünkü oyun bozuldu. Bu ülke de ne kadar hain varmış, ne kadar haini yetiştirilmiş. Eğlence programları ve yapay gündemler ile bu millet uyutulmaya çalışılmıştır.

HAİNLERİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Bu millete sinsice plan yapıp, acımasızca bu millete, sivil, yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden, yine bu milletin nasıl kurum ve kuruluşlarını kurşunlayıp, bombalayanlarla, bu terör olaylarını yapanları, güvenlik güçlerimize tuzak kurup, kurşun sıkanları tekrar şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ 

Darbe girişimi yapanlara ve bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖRLE MÜCADELEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI

Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara vermeden, kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Gereken cevap fazlası ile verilmelidir.

İDAM YASASI GERİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip, devamlı girişimlerde bulunduk. Kampanyalar düzenledik. Bu girişim ve gayretlerimiz devamlı basında yer almıştır. Arşivlerimizde belge olarak bulunmaktadır. Kapımıza gelip, canımız yandığı zaman değil, başından beri idam gelmesini savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Çünkü insanları en iyi bilen Cenabı Allahtır.

Bizler hep bir ve beraber olur isek T.B.M.M. deki özel oturumdaki gibi, ABD’nin dostluğu, Nato’nun koruması ve Avrupa birliğinin maddi desteği olsa da, olmasa da ayakta durup, Allah ın izni ve yardımı ile kendimizi koruruz. Aynı Çanakkale ve kurtuluş savaşında olduğu gibi, yeter ki aramıza fitne girmesin.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



31.07.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır