Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DARBEYE HAYIR, DEMOKRAYI EVET, DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Ankara Kızılay Meydanında Ankara Büyük Şehir Belediyesi tarafından kurulmuş olan platformda, Ankara’da bulunan federasyon ve dernek başkanlarının katılımıyla “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına sivil toplum kuruluşları adına, Başkent Platformu Başkanı Dr. Mustafa Kurt tarafından ortak basın bildirisini okundu. Sivil toplum kuruluşları olarak Darbe kınanıp, demokrasiye destek verip, hükümetin ve devletin yanında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimiz belirtildi.

Kızılay meydanında yapılan bu toplantıya Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan, Çubuklu Girişimci İş Adamları Dernek Başkanı Yasin Özer,  Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan katılıp, destek verildi.

Yine ikinci bir basın açıklaması da yapıldı. Ankara Kızılay Meydanında Ankara Büyük Şehir Belediyesi tarafından kurulmuş olan platformumun önünde, Ankara’da bulunan Başkent Muhtarlar federasyon ve dernek başkanlarının katılımıyla “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” basın açıklaması yapıldı. Basın Bildirisi Başkent Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Behçet Uyanık tarafından bildirisi okundu.  Muhtarlar olarak, Darbe kınanıp, demokrasiye destek verip, hükümetin ve devletin yanında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimiz burada da belirtildi.

Kızılay meydanında yapılan bu toplantıya Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Zeki Avan, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hikmet Oran, Atatürk Mahalle Muhtarı Mevlüt Özçelik, Aşağı Çavundur Mahalle Muhtarı Abdullah Esre katıldılar. 

Bu vesile ile bir daha darbe girişimi esnasında ve bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatımıza ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Darbe girişimi yapanlara ve bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve güvenlik güçlerimizin başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



23.07.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır