Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YAZIKLAR OLSUN, BU MİLLETİN EKMEĞİNİ YEDİNİZ, BU MİLLETE SİLAH ÇEKTİNİZ

Yazıklar olsun, bu milletin ekmeğini yediniz, bu millete silah çektiniz. Bu milletin helal parasıyla alınan silahları, yine bu millete doğrultup, polisimizi ve vatandaşlarımızı şehit ettiniz.

 

Bu gözü dönmüş vatan hainleri, kendilerine her türlü maddi ve manevi desteği verip, bu makamlara kadar çıkartan, bu millete nasıl silah çektiniz, bu milletin nasıl kurum ve kuruluşları bombaladınız. Eliniz nasıl tetiğe gitti, hiç mi, Allah’tan korkmadınız. Milletimizin hür iradesini temsil eden meclisimize kadar bomba attıranlar, bu milletin ve ülkenin evladı olamazlar.  

Bir türlü aklım almıyor. Bu kadar mı hainlik olur. Bu kadar mı şerefsizlik olur. Bu kadar mı gözünüz döndü. Bu milletin hiç mi üzerinizde hakkı yok.

 

Bu acımasız ve merhametsiz vatan hainlerinin Allah belasını versin. Allah bu millet üzerinde oyun oynayan ve tuzak kuran hainlerin ve zalimlerin oyunlarını boşa çıkartsın.

 

Bu vatan hainlerinin başkaldırmasına destek vermeyip, karşısında dimdik duran bütün siyası partilerden, idarecilerden, Türk silahlı kuvvetlerinden, emniyet teşkilatımızdan, kurum, kuruluş, basın ve halkımızdan Allah razı olsun.

 

Bu ülkede bu güne kadar nasıl terörün bitmediği daha da net çıplak gözle görülmüştür. Daha fazla lafı uzatmaya gerek yok.

 

Bugün birlik günüdür. Gün devlet ve hükümete sahip çıkma günüdür. Bugün parti ve siyasi düşünce ayrılıklarının hiç de zamanı değildir.

 

Şehitlerimize Allah rahmet etsin. Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. 

 

Şu an görevi başında bulanan tüm güvenlik güçlerimize ve idarecilerimize başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Milli iradenin ve demokrasimizin yanındayız ve sonuna kadar da destekliyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



16.07.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır