Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YUKARI ÇAVUNDUR MAHALLESİ DERNEĞİ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR VERDİ

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü, geleneksel iftar yemeği davetinin bugünkü konukları Şehit Aileleri, Gaziler ile Yıldırım Ahalisi Derneği yöneticileri oldu.

 

Yukarı Çavundur Mahallesi Dernek Başkanı Osman Şahbudak İftar sonrası Şehit aileleri ve Gazilere yönelik olarak yaptığı anlamlı konuşmada, “Bugün burada huzur ve güven içinde oruçlarımızı açıyorsak bunu bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için kanlarını ve canlarını seve seve veren şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Ruhları şad olsun. Hem dinimizde hem de kültürümüzde şehitler en müstesna yerdedir. Bu vatan için yaralanan, uzuvlarını kaybeden değerli gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz.  

Dünden bugüne bu topraklar için şehit olmuş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Allah onlara rahmet eylesin. Çünkü şehitlik makamı en mübarek en yüksek makamdır. Ne mutlu o makamlara da erişmiş olanlara, biz hepsine Allah tan gani gani rahmet diliyoruz. Ebediyete intikal etmiş gazilerimizi de rahmet ile anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyoruz. Bütün ailelerine de saadetler, huzur ve sabırlar temenni ediyoruz.

Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde olmak tanışmak için bu sofrayı organize ettik. Bu sofraya iştiraklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar, hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan yaptığı konuşmada, “Öncelikle geçtiğimiz Pazar günü Ankara-Çubuk karayolu Güldarpı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Yukarı Çavundurlu 3 hemşerimiz olan ve Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet eden Gültekin ailesine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ayrıca yaralı kardeşimize de acil şifalar diliyorum.

Bu iftar yemeği ile bizleri unutmayan ve sofralarını bizlere açan başta Dernek Başkanı Osman Şahbudak kardeşimiz olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve siz çok değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Cenabı Allah iftarınızı kabul etsin” dedi.

 

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



30.06.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır