Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ ÇUBUK ŞUBESİ TARAFINDAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR VERİLDİ

Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi tarafından, şehit ailelerine, gazilere, engelli ve engelli ailelerine iftar yemeği daveti verildi.

.

Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi Selahattin Koç iftar sonrası yapmış olduğu konuşmasında: Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi olarak her sene geleneksel olarak ramazan ayında, şehit ailelerimize, gazilerimize, engelli ve engelli ailelerimize iftar yemeği daveti vermekteyiz. Bu davetimize katılımızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sizleri burada ağırlamak bizlere şeref vermektedir. Bizleri devamlı yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamız Cemal Şahin ve burada bulunan protokole çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerin bütün faaliyetlerine katılıp, bizlere devamlı destek veren, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’da çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmasında: Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi olarak her sene geleneksel olarak ramazan ayında, şehit ailelerimize ve gazilerimize iftar daveti vermesinden dolayı, Şubesi Başkanımız Sayın Selahattin Koç ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzü de, Plaket ile onurlandırmayı düşündük. Bu plaket sadece iftar daveti için değildir.  Selahattin Başkanımız derneğimizin bütün faaliyetlerinde canı gönülden destek vermiştir. Festival stantlarımıza bizzat kendisinin meyve suyu, su ve soda kolilerini bizzat sırtında getirip hediye etmesi, güneydoğuda  asker ve polislerimizi destek olarak düzenlediğimiz kampanyamıza çok büyük destek vermesi gibi faaliyetlerinden dolayı teşekkür plaket vermeyi laik görmüş bulunuyoruz. Başarılarının devamı temenni ediyoruz, dedi.

İftar yemeği davetine, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Emniyet Müdürü,  İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, Çudef Başkanı Recep Taş, Türk Kızılayı Ankara İlçeleri Şube Başkanları, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Engelli ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sebahattin Horoz, Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi Selahattin Koç, şehit aileleri, gaziler, engelli ve engelli aileleri katıldı

İftar programı, yapılan dua ve karşılıklı yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. 

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



23.06.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır