Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR VERİLDİ

Mübarek Ramazan’ın feyzi, bereketi, onun insanlar üzerindeki olumlu etkisinin her geçen gün kendini hissettirdiğini ifade eden Başkan Acehan, “Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz her ne konuda olursa olsun her zaman sizlere kapımız açıktır ve sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz” diyerek iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Daha sonra konuşan İlçe Müftüsü Bilal Kara, şehitliğin dinimizdeki yeri ve önemini anlattı. Şehitliğin her kula nasip olmayacak bir mertebe olduğunu vurgulayan Kara, ashabın şehit olmak için gece gündüz dualar ettiğini hatırlattı. Terörün bitmesi temennisinde bulunan Kara, ‘’Bu dünya imtihan dünyası, Allah’tan geldik yine Allah’a döneceğiz. Önemli olan ona layık bir şekilde kavuşmaktır. Şehitler için müjdeli haberler vardır. Bu konuda çok sayıda ayet, hadis ve kısas vardır. Bunlardan bir tanesi de ‘şehit; ehlinden 70 kişiye şefaat eder’ hadisidir. İnşallah bir an önce vatanımızda terör belası biter de huzur ve mutluluk daim olur’’ diye konuştu.  

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında, Çubuk Belediyesi tarafından, şehit ailelerimize ve gazilerimize verilen iftar davetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi. 

İftar programına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



21.06.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır