Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK GİRİŞİMCİ VE İŞADAMLARI (ÇUGİAD) TARAFINDAN ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ VERİLDİ

Çubuk Girişimci ve İşadamları Derneği (ÇUGİAD) Genel kurul toplantısı sonrası, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, şehit aileleri ve gazilere iftar daveti verildi.

 

İftar davetine, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, ÇUGİAD üyeleri, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Danıştay Üyesi Hamit Ümit Aksoy, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, gazi ve şehit aileleri katıldı.

 

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, burada yaptığı konuşmada, Çubuk’un her yönüyle güzel bir şehir olduğunu söyledi. Çubuk’ta yardımlaşmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığını anlatan Şahin, "Bugün olduğu gibi Çubuk’ta her gün ayrı bir güzellik yaşanıyor. Bu ilçeye sanki yeni gelmiş gibiyim. Ben bu ilçede olmaktan son derece mutluyum. Çubuk’un çok güzel insanları var. Bu güzel buluşmadan dolayı ben ÇUGİAD üyelerine teşekkür ediyorum. Biz şehit yakınlarına ve gazilerimize ne yapsak azdır. Onların önüne altından yollarda yapsak, elbette onların hakkını veremeyiz. Onlar bizim başımızın tacıdır. Sizlere her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." dedi.

 

Dernek başkanı Özen de şehit aileleri için ne yapılsa az olacağını vurgulayarak, "Hepimizin ortak beklentisi, ülkemizde var olan sorunların bir an önce çözülmesi ve bir daha şehit ya da gazimizin olmamasıdır." diye konuştu.

 

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ise ÇUGİAD üyelerine teşekkür ederek, "İnşallah bundan sonra şehidimiz, gazimiz olmaz." dedi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



14.06.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır