Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK’LU GÜNEYDOĞU GAZİSİ UZMAN ÇAVUŞ SEFA SÖNMEZ ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Yukarı Çavundur Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve İlçemiz Barboros Mahallesinde ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Sefa Sönmez, Şırnak Uludere Bağlıca Sarıziyaret Üst Bölgesinden,  geçici olarak Şırnak Uludere Andaç Kına Karakoluna gönderilmiştir.  Görevli gitmiş olduğu karakola,  bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından,  silah ve el bombaları ile saldırı düzenlemişlerdir.  Yapılan saldırı da ve saldırı sonrası çıkan çatışmada gazimiz vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Gazimizin tedavisi Şırnak Askeri Hastanesinde yapılmıştır. Tedavisi evinde devam etmektedir. Gazimizin şu an sağlığı çok iyidir.  Kendisini soranlara çok selamı vardır.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin Şehit babası Ramazan Gergin ve Şehit Kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte, Güneydoğu Gazimiz Piyade Uzman Çavuş Sefa Sönmez evinde ziyaret edildi. Gazimize ve yakınlarına geçmiş olsun,  dilek ve temennisinde bulundular.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaret yapmış olduğu konuşmasında: Vatan hainleri boş durmuyor, kalleşçe ve haince saldırmaya devam ediyor.  Son günlerde gelen şehit ve gazi haberleri bizleri derinden yaralıyor. Acı üstüne, acı yaşıyoruz. Teröre son zamanlarda ilçemiz 4 vatan evladını daha şehit verdi. 3 vatan evladımızda gazi olmuştur. İlçemizin toplam 63 şehit ve 26 gazisi olmuştur. Şehitlerimize Allah rahmet etsin. Yaralı Gazilerimize de acil şifalar versin. Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimize başarı olması içinde dua ediyoruz. Bu vesile tekrar kendisine ve tüm gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi bir daha belirtiyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Güneydoğu Gazisi Sefa Sönmez’de yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit ailelerinin evimizde beni ziyaret etmesi çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatanıma bedenimin bir parçası değil, canım feda olsun, dedi.

Ziyaretin asına, Çubuk’lu Güneydoğu Gazimiz Piyade Uzman Çavuş Sefa Sönmez’e, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Kuranı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



01.06.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır