Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MİDYAT TA KARAKOLA BOMBALI SALDIRI: 1 ASTSUBAY, 2 KORUCU ŞEHİT

Mardin’in Midyat ilçesinde bölücü terör örgütü PKK lı teröristlerin Anıtlı Jandarma Karakolu na düzenlediği bombalı saldırıda bir astsubay ile 2 korucu şehit oldu, biri ağır iki güvenlik görevlisi de yaralanmıştır.

 

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

HAİNLERİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Asker ve polislerimize kalleşçe tuzak kurup, haince arkadan saldırı yapanları, işbirlikçilerini, destekçilerini, arkasında ve yanında duranları, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

YAPILAN OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ 

Bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖRLE MÜCADELEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI

Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara vermeden, kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Terör olaylarının olduğu bölgelerde olağanüstü hal uygulanmalı. Asker ve polisimize vur emri verilmelidir. Vatan hainlerine merhamette edilmemelidir. Vatandaşlıktan da çıkartılmalıdır.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir.

HERKES AÇIKCA SAFINI BELLİ ETMELİDİR

Türkiye Cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herkes; siyası partiler, sendika, vakıf, oda, dernek vs,  herkes açıkça safını belli etmelidir. Amalı, fakatlı, öyleydi, böyleydi, şöyleydi demeden, kıvırtmadan, herkes safını açıkça belli etmelidir. İdarecilerin şu an eksik ve kusurları olabilir. Şuan onun zamanı hiç değildir. Birlik olma zamanıdır.  Terör konusunda herkes net olmalı, tarafını açık açık belirtmelidir. Sağa sola mesaj verilmemelidir. Bu milletin ve devletin yanında mısınız? Yoksa açıkça karşı tarafta mısınız? Açıkça belirtilsin. Kelime oyunu da yapılmasın.

MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMALI

Kendilerini okumuş ve aydın olarak kabul eden kara cahillerle, siyaset yapan bazı kravatlı vatan hainlerine de dikkat edilmelidir. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde çıkarılıp, hesap vermelidir.

İDAM YASASI TEKRAR GERİLMELİ

Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



26.05.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır