Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YGS BİRİNCİSİ ÖDÜLÜNÜ ŞEHİT ÇOCUĞUNA VERDİ

YGS Çubuk birincisi Tunahan Kılıç, takdire şayan bir davranışa imza attı. Kılıç, başarısı nedeniyle okulu tarafından kendisine verilen Cumhuriyet altınını, geçen hafta şehit düşen Ahmet Çam ın 1 yaşındaki oğluna hediye etti.

 

BAŞARIMDA ŞEHİTLERİN KATKISI VAR
O anlarda duygulanan Şehit eşi Emine Çam, Kılıç’a teşekkür ederek, “Çok mutlu oldum, Allah razı olsun. Bizi düşünmesi bile yeter. Vatan sağ olsun” dedi.
Kılıç ise “Şehitler sayesinde burada rahat bir şekilde okuduk. Elde ettiğim başarıda tüm şehitlerin katkısı var. Bu nedenle hediyeyi şehit ailelerine sahip çıkma farkındalığını uyandırmak için şehidimizin en küçük çocuğu Ali Eymen’e hediye ettim" dedi.

VATANI SEVMEK LAFLA OLMUYOR
Ödülün verildiği ana tanıklık yapan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ise hediyenin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, “Vatanı sevmek laf ile edebiyat yapmakla olmuyor. Bu gencimiz aldığı hediyeyi şehidimizin çocuğuna hediye etti. Biz çok memnun olduk" derken Kılıç ın Okul Müdürü Hayati Mercan da çok duygulandığını belirtti. Mercan, şehit çocuklarına burs sağlamaya ve eğitimlerine destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-YGS de elde ettiği yüksek puanla Çubuk’ta ilçe birincisi olan Tunahan Kılıç, okuduğu özel lise tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi. Çubuk YGS birincisi Kılıç, örnek bir davranış göstererek, kendisine verilen ödülü, geçen hafta Van’ın İpekyolu ilçesinde PKK lılar tarafından şehit edilen polis memuru Ahmet Çam’ın 1 yaşındaki oğlu Ali Eymen Çam’a hediye etti.

ŞEHİT EŞİ DUYGULANDI
Şehit Çam’ın Çubuk Atatürk Mahallesi ndeki evine giden Kılıç, kendisine verilen altını Ali Eymen’in yakasına taktı. O anlarda duygulanan Şehit eşi Emine Çam, Kılıç’a teşekkür ederek, “Çok mutlu oldum, Allah razı olsun. Bizi düşünmesi bile yeter. Vatan sağ olsun. Allah herkesten razı olsun” dedi.
BAŞARIMDA ŞEHİTLERİN KATKISI VAR
Okulu tarafından kendisine verilen Cumhuriyet altınını şehit çocuğuna hediye etmenin mutluluğunu yaşayan Kılıç, “ Şehitler sayesinde burada rahat bir şekilde okuduk. Elde ettiğim başarıda tüm şehitlerin katkısı var. Bu nedenle hediyeyi şehit ailelerine sahip çıkma farkındalığını uyandırmak için şehidimizin en küçük çocuğu Ali Eymen’e hediye ettim. İnşallah o da okur. Biz her zaman şehit ailelerinin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
VATANI SEVMEK LAFLA OLMUYOR
Ödülün verildiği ana tanıklık yapan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ise hediyenin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, “Vatanı sevmek laf ile edebiyat yapmakla olmuyor. Bir şeyler vermekte vatan sevmek olmuyor. Bu gencimiz aldığı hediyeyi şehidimizin çocuğuna hediye etti. Biz çok memnun olduk, Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
ŞEHİT ÇOCUKLARINA BURS SÖZÜ VERİLDİ
Ödülün şehit çocuğuna verileceğini duyan Okul Müdürü Hayati Mercan da “Öğrencimiz Tunahan Kılıç, kendisine verdiğimiz ödülü şehit çocuğuna vereceğini söylediği an öğrencimizi takdir ettim. Öğrencimizin bu hareketi beni çok duygulandırdı. Özel Sebat Lisesi olarak bizde şehit çocuklarına burs sağlamaya ve eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



24.05.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır