Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK’LU İŞ ADAMI SALİH YİĞİNER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, derneğe sağladığı katkılardan dolayı Nef Çözüm ortağı Salih Yiğiner’e şükran plaketi takdim etti.

Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ne verdiği destekten dolayı Nef Çözüm ortağı Salih Yiğiner’e teşekkür plaketi veren Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Yiğiner’in derneğe sağladığı desteğin kendileri açısından büyük ve önemi olduğunu söyledi.

Yıllar önce derneğin ilk kuruluş yıllarında kendisinden çok destekler aldığını hatırlatan Avan, Yiğiner’in yıllar sonra sosyal medyadan, derneğimizin ihtiyacı olan renkli lazerli yazıcı talebimizi belirttik. Bu talebimiz yerine getirmek için İstanbul’dan Çubuk’a geldiğini ifade ederek, ‘’ Sağ olsunlar bir yazımıza tüm işlerini bırakarak İstanbul’dan kalkıp buralara kadar geldiler. Geçmişte de derneğin kurulduğu ilk yıllarda çok desteklerini görmüştük. Bugün de desteklerini gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu tip destekler vatan savunmasında eşini, çocuğunu ya da bir yakınını kaybetmiş olan vatandaşlarımız, çatışmalarda yaralanıp gazi olmuş vatandaşlarımız açısından çok önemlidir. Bu bize yalnız olmadığımızı ve halkımızın bize her zaman sahip çıkıp destek olduğunu hissettiriyor. O nedenle derneğimize sağladığı katkılardan dolayı Nef Çözüm ortağı Salih Yiğiner’e derneğim ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

İşleri nedeniyle uzun yıllardır Çubuk’tan ayrı yaşadığını anlatan Nef Çözüm ortağı Salih Yiğiner ise, ancak her zaman gönlünü Çubuk ve Çubuklu hemşerilerinden yana olduğunu söyledi. Böylesi hayırlı bir kuruluşa yardımcı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını aktaran Yiğiner, ’’Bizler rahat bir nefes alıyorsak, rahat bir şekilde yaşıyorsak ve rahat bir şekilde işlerimizi yapıyorsak canlarını feda eden o yiğitlerimiz sayesindedir. Allah hem onların hem onların yakınlarını hem de onlara destek olan ve yardımcı olan sizlerin mekanlarını cennet eylesin’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek faaliyetleri ve şehitlerle ilgili slayt gösterisi yapılırken, daha sonra teşekkür belgesi takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. AA

 

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



22/04/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır