Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için 05.07.1995 tarihinde Diyarbakır – Silvan’ da bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışma da şehit düşen Jandarma Er Mehmet Ali AYDOĞAN’ın kardeşi Celal AYDOĞAN 19 Nisan 2009 tarihinde, Çubuk Belediye Düğün Salonunda Aslı AKTAŞ ile evlenerek hayatlarını birleştirdiler.

Şehit Ailesinin düğününe, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Zeki AVAN düğünde yapmış olduğu konuşmada; Sözlerime başlamadan önce, İlçemiz Karşıyaka Köyü halkından Veysel KORÇAM’ın oğlu, Hava Pilot Üsteğmen Fatih KORÇAM, 04 Nisan 2009 Salı günü akşamı F–16 tipi uçağı ile gece eğitimi sırasında havada infilak etmesi sonucunda şehit düşmüştür.

Şehit Fatih KORÇAM ve geçmişten bu güne kadar cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize de geçmiş olsun diyoruz.

“Bağımsızlığımızın ve Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var.” “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler.” Şuan görevi başında olan, Askerlerimizi, Polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum.

“Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz,” yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz, dedi.

Şehit kardeşi Celal AYDOĞAN’da yapmış olduğu konuşmasında; “Bizlerin iyi ve kötü günlerimizde hep yanlarımızda oldunuz.” “Bizleri bu mutlu günümüzde de unutmadınız.” “Bundan dolayı şahsım, annem, babam kardeşlerim ve akrabalarım adına, Dernek Başkanımız Zeki AVAN ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit kardeşi Celal AYDOĞAN’a Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Aslı AYDOĞAN’a, (AKTAŞ’a)Kuranı Kerim Meali ve küçük altın hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21/04/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır