Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DİYARBAKIR HANİ’DE JANDARMA KARAKOLUNA BOMBA YÜKLÜ TANKERLE SALDIRI 3 ASKERİMİZ ŞEHİT, 46 YARALI

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde PKK’lı teröristlerin İlçe  Jandarma Komutanlığı’na bomba yüklü tankerle hain bir saldırı düzenlenmiştir. Bu hain saldırıda 3 askerimiz şehit olmuştur.  38 askerimizin yanı sıra 6 asker yakını ile 2 sivil vatandaş da yaralanmıştır. 38’i asker, 46 yaralının hastane de tedavisi sürmektedir.

GECE VAKTİ ALÇAKÇA VE HAİNCE SALDIRI

Hani İlçesi nde PKK lı teröristler İlçe  Jandarma Komutanlığı ile bitişiğindeki askeri lojmanlara yönelik bomba yüklü araçla gece vakti alçakça ve haince bir saldırı yapılmıştır. Bölücü terör örgütü PKK’lılar bomba yüklü tankeri komutanlık nizamiyesinin girişine getirilerek, saat 23.10 sıralarında infilak ettirmiştir.  Şiddetli patlamada İlçe  Jandarma Komutanlığı binası, binaya ait çatı ve askeri lojman ile yaklaşık 1.5 kilometrekare alandaki tüm ev ve işyerleri ile park halindeki araçlar büyük hasar görmüştür.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

HAİNLERİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Asker ve polislerimize kalleşçe tuzak kurup, haince arkadan saldırı yapanları, işbirlikçilerini, destekçilerini, arkasında ve yanında duranları, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

YAPILAN OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ

Bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖRLE MÜCADALEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI

Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara vermeden, kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Terör olaylarının olduğu bölgelerde olağanüstü hal uygulanmalı. Asker ve polisimize vur emri verilmelidir. Vatan hainlerine merhamette edilmemelidir. Vatandaşlıktan da çıkartılmalıdır

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir.

MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMALI

Kendilerini okumuş ve aydın olarak kabul eden kara cahillerle, siyaset yapan bazı kravatlı vatan hainlerine de dikkat edilmelidir. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde çıkarılıp, hesap vermelidir.

İDAM YASASI TEKRAR GERİLMELİ

Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



12/04/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır