Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT EMRE TUNCA VE İSMAİL KARAGÖZ’ÜN AİLELERİNE ZİYARET

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği tarafından,  21 Mart 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca’nın ve yine Şehit Emre Tunca’nın yakın akrabası olan. 13 Mart 2016 tarihinde Ankara Kızılay Meydanı’nda bombalı yüklü araçla yapılan saldırı da hayatını kaybeden İsmail Karagöz’ün evine ziyaretler düzenlendi.

 

Ziyaretler,  Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin, Ramazan Gergin, Dursun Çoban, Beytullah Delimehmetoğlu ve Güneydoğu Gazisi Ertuğrul Çınar tarafından gerçekleştirildi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaretlerde yapmış olduğu konuşmalarda:  Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için ve bu uğurda şehit düşen,  Jandarma Uzman Emre Tunca’nın baba evine şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte ziyaret düzenlemiş bulunuyoruz. Yine ailesinin rızkı için işten eve giderken bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden sağlık memuru şehit İsmail Karagöz’ün evine ziyaret düzenlemiş bulunuyoruz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını, devamlı yanlarında olacağımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirip, onlara destek olmak amacı ile bu ziyaretleri düzenlediklerini belirtti. Bundan sonra kader birliği yapmaya devam edeceğiz, dedi.

 

Ziyarette bulunan şehit babaları da yapmış oldukları konuşmalarda: Kendilerinin de aynı acıyı tekrar yaşadıklarını, halen evlatların acıları içlerinde kor gibi yandığı, her şehit haberinin geldiğinde kendi evlatları gibi üzüldüklerini belirten şehit aileleri, sizlerin acılarını paylaşıyor, başsağlığı diyor, Allah sabırlar versin, dediler.

Şehit Babası Ahmet Şahin tarafından, şehitlerimizin evlerinde okunan Kuranı Kerim ve yapılan dualarla, şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldılar.

 

Şehit Uzman Çavuş Emre Tunca’nın babası Bahtiyar Tunca ve Terör mağduru şehit İsmail Karagöz’ün annesi Mediha Yolcu’da yapmış oldukları konuşmalarda. Dernek başkanı Zeki Avan’ın, şehit ailelerinin ve gazilerin, evlatlarımızın şehit olduğu ilk günden, bu güne kadar, bizlerin yanında oldunuz. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bu acılı günlerimizde, bizlere destek olup, acımızı paylaştınız.  Bu günde bizleri ziyaret etmeniz,  bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dediler.

 

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit ailelerine birer Türk Bayrağı, Kuranı Kerim meali, Şehitlerin kendi resimlerinin üzerinde bulunduğu, şehitler duvar saati hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/04/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır