Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MARDİN İN NUSAYBİN İLÇESİNDE 1 POLİSİMİZ İLE 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Mardin’in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından bölücü terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imha edilmesi, açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için yürütülen operasyonda, 1 bir polis memurumuz ve 2 askerimiz şehit olmuştur.3 Polis memurumuzda yaralanmıştır.

Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı Polislerimize de acil şifalar diliyoruz.

Bu hain saldırıyı yapanları, işbirlikçilerini, destekçilerini, yanında ve arkasında duranları, dolaylı veya açıktan sahip çıkanları şiddet ve nefretle kınıyoruz. 

Terörün dini, mezhebi, bölgesi, yöresi, milleti ve devleti olmaz. Terör, hangi millet ve devlete yapılırsa, yapılsın. Hoş görü ile karşılanamaz. İyi terörist, kötü terörist olmaz. Terör, nereden gelirse, gelsin. İnsanlık dışı bir olaydır.

Ülkemizin bu zor günlerinde siyasi farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, amasız, fakatsız, teröre karşı net bir şekilde, birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya göstermeliyiz. Terörden medet bekleyenlere de gerekli cevabı vermeliyiz.

Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler almalı ve operasyonlara ara vermeden kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Terör olaylarının olduğu bölgelerde olağanüstü hal uygulanmalı, Asker ve polisimize vur emri verilmedir.

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda çalışmalarına ve iş yapmalarına imkân verilmemelidir. Merhamette edilmemelidir.

Kendilerini okumuş ve aydın olarak kabul eden cahillerle, siyaset yapan bazı kravatlı vatan hainlerine de dikkat edilmelidir. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde çıkarılıp, hesap vermelidir.

Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



20/03/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır