Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANKARA KIZILAY’DA BOMBALI SALDIRI, 35 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 125 KİŞİ DE YARALANDI

Ankara Kızılay Meydanı’nda seyir halindeki bomba yüklü araçla kalleş ve alçakça bombalı saldırı yapılmıştır.  Bu hain saldırı da 35 masum sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 16’sı ağır 125 sivil ve masum vatandaşlarımız yaralanmıştır. Bu hain saldırıda, Çubuk’lu hemşerimiz İsmail Karagöz hayatını kaybetmiştir.

 

Son zamanlarda güvenlik güçlerimizin bölücü terör örgütlerine yapmış oldukları operasyonlar nedeniyle, “Adeta köşeye sıkışan bölücü terör örgütleri askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza keleşçe saldırmaktadırlar.

Vatan hainlerin kalleşçe, alçakça ve şerefsizce saldırıyı yapan teröristleri, işbirlikçilerini, destekçilerini, yanında ve arkasında duranları şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, terör insanlık dışı bir olaydır. Yapılan hainliktir. Şerefsizliktir. Keleşliktir. Devletin, hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alması ve operasyonlara ara vermeden, göz açtırmadan devam etmelidir.  Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Gereken cevap fazlası ile verilmelidir. Terörün kökü kurutuncaya kadar operasyonlar devam etmelidir.

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda çalışmalarına ve iş yapmalarına imkân verilmemelidir. Merhamette edilmemelidir.

Bu hainler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Güçlerinin karşısına mertçe ve erkekçe çıkamayan kahpeler, kalleşçe ardadan vurma, bombalı saldırı düzenlenme ve sivilleri kendilerine kalkan yapmaktadırlar. Meskûn mahallerde çukurlar kazıp, maddi ve manevi zarar vermektedirler.

Bu hainlerin yanında bazı okumuş ve siyaset yapan kravatlı hainler de son zamanlarda açık açık terör olaylarını yapanlara destek vermektedirler. Bu kravatlı cahillere güvenilmemelidir. Yapacakları hainlikleri açık beyan etmektedirler. Allah bu hainlere de da fırsat vermesin.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Teşkilatının içte ve dışta yapmış oldukları bütün operasyonları canı gönül destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.

Ayrıca Suriye’de PYD, DEAŞ ve Türk Devletine karşı olup, hainlik yapanlara karşı yapılan tüm operasyonları da canı gönülden destekliyoruz. Allah Yar ve Yardımcıları Olsun.

Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde hesap vermelidir.

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



18/03/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır