Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ÖZEL PINAR BAŞAK KREŞ ÖĞRENCİLERİ, ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Çubuk Özel Başak Pınar Kreş Öğrencileri ve Öğretmenleri, 18 Mart Şehit Anma Günü ve Haftası Programı çerçevesinde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler. Öğrenci ve öğretmenleri Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin, Şehit babası Ahmet Şahin, Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama ile birlikte karşıladılar. 

Öğretmenleriyle birlikte terör mağdurları derneği ziyaret eden öğrenciler, şehit yakınlarının ellerini öptükten sonra hep birlikte İstiklal Marşını okudular.

 

Anaokulu müdürü Hatice Erdoğan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nü kutlamak amacıyla ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile çocuklarımıza vatan, bayrak ve millet sevgisini aşılamak, şehit yakınlarının ellerini öperek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir olduğunu belirten Anaokulu müdürü Hatice Erdoğan, öğrenciler tarafından yapılan Çanakkale Şehitleri Abidesin maketini Dernek Başkanı Zeki Avan’a teslim etti.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında, “Şehit aileleri ve gaziler adına sizlere teşekkür ediyorum, onların adına hediyelerinizi kabul ediyorum. Derneğimizin en güzel yerinde bu eserinizi sergileyeceğiz. Çocuklarımızın yapmış oldukları ziyaret bizleri çok duygulandırıp, memnun etmiştir. Çocuklarımız kendi kumbaralarında biriktirdikleri paralarını derneğimize getirip bağış yapmışlardır.  Kendileri küçük, belki paraları da küçük ama yürekleri büyük. Takdire şayan bir davranış sergilediler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Ayrıca Dernek başkanı Zeki Avan tarafından öğrencilere Çubuk İlçesinin şehit ve gazilerinin resimleri gösterilip, kısa öz geçmişleri hakkında bilgi verildi. Resimlerdeki Şehitlerimizin ve Gazilerimizin de neden şehit ve gazi oldukları hakkında ayrıca bilgi verildi. 

 

Şehit babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan Gergin’de yapmış olduğu konuşmasında, Bu küçük çocukların ziyaretinden dolayı dünyaların kendilerinin olduğunu dile getiren şehit babası "Bu çocuklara vatan ve bayrak sevgisi aşılandığı için dünyalarbenim oldu. Bütün öğretmenlerime ve çocuklarımıza şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Dernek tarafından Şehit ve Gazilerle ilgili hazırlanan şehit ve gazilerle ilgili slâyt gösterisi ve yapılan ikramlardan sonra ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki Avan tarafından öğrencilerin okullarına Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin 60 Şehit ve 23 Gazinin resimlerinin bulunduğu çerçeveli pano hediye edildi. Ayrıca ziyaretin anısına öğrenci ve öğretmenlere çeşitli kitaplar hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



13/03/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır