Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANKARA DA ASKERİ SERVİS ARACINA YAPILAN HAİN SALDIRI

ANKARA DA ASKERİ SERVİS ARACINA YAPILAN HAİN SALDIRIYI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Ankara’da İnönü Bulvarı’nı Dikmen Caddesi ne bağlayan Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarının trafik ışıklarında bekledikleri sıra da kalleş ve alçakça bombalı saldırı düzenlemiştir. Bu hain saldırıda 28 asker ve vatandaşımız şehit olmuştur. 61 kişi de yaralanmıştır.

Son zamanlarda güvenlik güçlerimizin bölücü terör örgütlerine yapmış oldukları operasyonlar nedeniyle, “Adeta köşeye sıkışan bölücü terör örgütleri askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza keleşçe saldırmaktadırlar.

Bu hain saldırıları yapan teröristleri ve işbirlikçi destekçilerini nefretle kınıyoruz. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, terör olayıdır. Yapılan hainliktir. Devletin, hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alması ve operasyonlara ara vermeden, teröristlere göz açtırmadan devam etmesi gerekiyor. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalı.  Daha fazla canımızı yakmadan, devlet, devlet olmanın gereğini yapmalı. Biran önce olağan üstü hal ilan edilmeli, asker ve polise vur emri verilmelidir. Terörün kökü kurutuncaya kadar operasyonlar devam etmelidir.

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda çalışmalarına ve iş yapmalarına imkân verilmemelidir. Merhamet edilmemelidir.

Bugün yine Diyarbakır Lice Karayolu’nda, bölücü terör örgütü PKK tarafından askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana gelmiştir. El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle gerçekleştirilen saldırıda 6 asker şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır.

Hainler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Güçlerinin karşısına erkekçe çıkamayan kahpeler, kalleşçe ardadan vurma, bombalı saldırı düzenlenme ve sivilleri kendilerine kalkan yapmaktadırlar. Meskûn mahallerde çukurlar kazıp, maddi ve manevi zarar vermektedirler.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı asker ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bazı okumuş ve siyaset yapan kravatlı hainlere da güvenilmemeli.  Çünkü bu hainler. Devletimiz, herhangi bir yabancı ülke ile savaş yapmış olsa, açıktan destek verip, onların safında yer alıp, bizlere kahpece arkadan saldıracaklardır. Allah bunlara da fırsat vermesin.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Teşkilatının içte ve dışta yapmış oldukları bütün operasyonları canı gönül destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.

Ayrıca Suriye’de PYD, DEAŞ ve Türk Devletine karşı olup, hainlik düşünenlere karşı yapılan topçu atışlarını ve yapılacak tüm operasyonları da destekliyoruz. Allah Yar ve Yardımcıları Olsun.

Bu nedenle, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



18/02/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır