Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SUR’DA 3 ASKERİMİZ DAHA ŞEHİT OLDU

Diyarbakır’ın Sur İlçesi nde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında dün çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılan üç asker şehit oldu.

Genel Kurmay Başkanlığından yapılan açıklamada;

Dün şehit olan Afyonkarahisar ın Dinar İlçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz ile Adana nın Karaisalı İlçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki uzman onbaşı Kadir Genç ten sonra bu sabah bir acı haber daha geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay BaşkanlığıDiyarbakır ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastaneye sevk edilen bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

"TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI"

"10 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman bir silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

"DERİN BİR ACI VE ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş daha şehit oldu. Bugün bölgeden iki kara haber gelmişti, şehit sayımız üçe çıkmıştır. Denildi.

Bu hain saldırıları düzenleyen bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerler ve polislerimize de acil şifalar diliyoruz.

Ülkemiz genelinde operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Bu hainler kalleşçe saldırmaya devam ediyor, çukurlar kazıp, maddi ve manevi zarar vermeye devam ediyorlar. Daha fazla canımızı yakmadan, devlet, devlet olmanın gereğini yapmalı. Biran önce olağan üstü hal ilan edilmeli, asker ve polise vur emri verilmelidir.   Terörün kökü kurutuncaya kadar operasyonlar devam etmelidir.

Herhangi bir yabancı ülke ile savaş yapmış olsak, bu hainler ve destekçileri açıktan destek verip, onların safında yer alacaklardır. Allah bunlara fırsat vermesin.

Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısa kısas vardır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



11/02/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır