Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
CİZRE’DE ÜSTEĞMEN UĞUR TAŞCI ŞEHİT OLDU

Şırnak ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonlarda, Dağkapı Mahallesi’nde çıkan çatışmada Üsteğmen Uğur Taşçı şehit olmuştur.

Yine Şırnak’ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonlarda, polis memuru Bayram Özdere şehit olmuştur.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Bu hain saldırıyı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Bu hainler kalleşçe saldırmaya devam ediyor, çukurlar kazıp, maddi ve manevi zarar vermeye devam ediyorlar. Daha fazla canımızı yakmadan, devlet, devlet olmanın gereğini yapmalı. Biran önce olağan üstü hal ilan edilmeli, asker ve polise vur emri verilmelidir. Terörün kökü kurutuncaya kadar operasyonlar devam etmelidir.

Her türlü teröre destek verenlerin maaşları kesilmeli, hastaneden yararlanmalı, almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir.

Devletimiz, herhangi bir yabancı ülke ile savaş yapmış olsa, bu hainler ve destekçileri açıktan destek verip, onların safında yer alacaklardır. Allah bunlara fırsat vermesin.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Teşkilatının içte ve dışta yapmış oldukları bütün operasyonları canı gönül destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Allah Yar ve Yardımcıları Olsun.

Bu nedenle, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısa kısas vardır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24/01/2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır