Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZZE’DEKİ KATLİAMA KINAMA

İsrail ordusunun 27 Aralık 2008 tarihinde Gazze Şeridi nde Filistinli Müslümanlara karşı başlattığı saldırı da bu güne kadar 800 yakın Filistinlinin Müslümanların şehit edildiği ve binlerce yaralının olduğunu basından canlı canlı görüp, duymaktayız.

Dünyanın gözü önünde, en ağır silahlarla, tahrip gücü yüksek füzelerle halkın yoğun yaşadığı yerlere, okullara, hastanelere, camilere füzelerle, tanklarla ve toplarla sivil halka saldırıyor.

Hiçbir acıma, hiçbir merhamet duygusu olmaksızın saldırıyor. Bu Filistin halkına karşı yapılan bir soykırımın ta kendisidir. Her gün yüzlerce savunmasız ve günahsız kadın ve çocuk İsrail bombalarının altında can veriyor. Üstelik okulların çıkış saatinde, halka açık şehir meydanlarına füze yağdırılıyor.

Büyük bir açık hava hapishanesi haline getirilen, tüm giriş ve çıkış yolları kapatılan, ilacı, elektriği bulunmayan ve ölüme terk edilen Gazze deki mazlum Filistin halkına çoluk-çocuk, yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapmaksızın gerçekleştirilen bu saldırılar; sadece Filistin ve Filistinlilere karşı değil, tüm Müslümanlara ve insanlığa karşı yapılmış saldırılardır. ABD, AVRUPA ve Dünya devletleri seyirci kalıp, katliama göz yummaktadırlar.

Bu nedenle İsrail ordusunun yapmış olduğu katliamı şiddetle ve nefret kınıyor, bu katliamda hayatlarını kaybedenlere Allah rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

İsrail ile ilgili markaların ve ürünlerinin alınmamasını temini ediyor, boykot yapmaya davet ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13/01/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır