Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VATAN HAİNLERİ BAYRAM GÜNÜ 3 ASKARİMİZİ ŞEHİT ETTİLER

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesinde mübarek Kurbanı günü uzman çavuş Mehmet Ali Bozkurt ve Ali Çakar şehit olmuştur.

Tunceli nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK lı teröristler arasında çıkan çatışmada, İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat şehit olmuştur. Bu çatışmalarda ve ülkemizin değişik yerlerdeki çatışmalarda birçok asker ve polisimiz yaralanmıştır.

Yine Bayramın birinci günü dini vazifesine yaparken Mina’da Şeytan taşlamaya giderken çıkan izdihamda 2 Türk hacı olmak üzere 800’e yakın hacı vefat edip, birçok hacı’da yaralanmıştır.

Şehitlerimize ve dini vazifesine yaparken hayatlarını kaybeden tüm hacılarımıza Allah’tan rahmet, yaralı tüm güvenlik güçlerimize ve yaralı hacılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Mübarek Bayram demeden, bu hain saldırıyı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Bu hainler kalleşçe saldırmaya devam ediyorlar. Devlet, devlet olmanın gereğini yapmalı. Biran önce olağan üstü hal ilan edilmeli ve asker ve polise vur emri verilmelidir.  

Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Dinimizde de vatan hainin cezası idamdır.

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

 



27/09/2015


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır