Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
CİZREDEKİ SİLAHLI SALDIRIYI KINAMA VE 3 ŞEHİDİMİZE BAŞSAĞLIĞI

Şırnak ın Cizre ilçesinde, hudut nöbetinden dönerken, Cudi mahallesinde askeri araca yapılan hain silahlı saldırıda 3 askerimiz şehit olmuş 13 askerimizin de yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez, bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, sınırın en ücra köşesinde, vatanımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı ve namusumuzu koruyup, beklerken ve birliğine dönerken yine bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısına maruz kalmışlardır.

Bu hanin saldırıda şehit düşen, Turan DAMGACI’ya, Ferhan KARATAŞ ve Zeki YOLCU’ya ALLAH’TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca terörden en çok canları yanan bizler, vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz, bölücülerin kökünün kazınıncaya kadar operasyonlara devam edilmesi istiyoruz.

Bu coğrafyada yaşayanların hepside bizim insanlarımızdır. Bizler Kürdüyle, Türküyle, Alevisiyle, Sünni’siyle, Lazıyla, Arabıyla, Çerkeziyle, bin yıldır aynı topraklarda beraber ve kardeşçe yaşadık. Yaşamaya da devam edeceğiz, bizler etle, tırnak gibiyiz. Bu Ülkenin Vatan olmasını hep birlikte sağladık. Ne yaparsanız yapın bizi birbirimizden ayıramayacaksınız.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



26/12/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır