Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİ FEDERASYONU TERÖR OLAYLARINI KINADI

Derneğimizin de üyesi olduğu, şehit aileleri federasyonu genel merkezinde 15 Eylül 2015 Salı günü saat 13:30 da yapılan istişare toplantı sonunda, son zamanlarda ülkemiz genelinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan terör olayları kınandı.

 

Federasyon Başkanı Hamit Köse tarafından okunan basın bildirisinde:

 

İhanetle uzlaşma olamaz!

Aziz Türk Milleti!

1-   Son olarak Dağlıca’da askerlerimiz, Iğdır’da polislerimiz, hain bölücü terör örgütünün hain saldırılarıyla şehit edildi. Kan kusan vatan hainlerini şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Türk Milleti olarak üzüntümüz büyüktür. Cenâb-ı Hak’tan şehitlerimize rahmet; yaralılarımıza acil şifa; ailelerine, şehitler ocağı Kahraman Ordumuz ile Güvenlik Güçlerimize ve Büyük Türk Milletine metanet, sabır ve başsağlığı diliyoruz.

2-   Şu anda, Türk Milletinin azılı düşmanı isyancı teröristlerle yapılan, ülkemizin bölünmesine dönük Oslo ve İmralı mutabakatlarının ağır bedellerini ödemekteyiz. Bu güne kadar “Barış”, “Açılım”, “Çözüm”, “Kardeşlik”, “Milli Birlik” gibi kavramlarla süslenerek ihanetin üstü örtülmekte, “terör sona eriyor” denilerek Türk Milleti aldatılmaktadır.

3-   Bugün gelinen durumda, güvenlik güçlerimiz, “İmralı Mutabakatı” ile asker kışlaya, polis karakola kapatılmıştır. Dağlar, ovalar, yollar, şehirler terör örgütüne bırakılmış… bu karanlık ortamda vatanımızı parçalamak isteyen hainler, sonuca ulaşabilecekleri hesabıyla kanlı saldırılarını yaygınlaştırmıştır. Deyim yerindeyse “Taşlar bağlanıp, Köpekler serbest bırakılmıştır.”

4-   Bütün bunların sonunda, akan kan ve gözyaşı, yurdun her köşesine taşınan şehit tabutları ve tahrip edilen Devlet itibarı Türk Milletinin sabrını taşırmış, ayağa kaldırmıştır. Ancak tepkiler mutlaka hukuk içinde kalmalı, sorumlular da bu önemli uyarıyı dikkate almalıdırlar.

5-   Ne hazindir ki, bütün bu felaketlere rağmen, kendilerini iktidar yapan Türk Milletinin adını dahi hala ve inatla ağızlarına almayan bazı yetkililerin uyanıp tavırlarını değiştirmediklerine üzülerek şahit oluyoruz

6-   Görülmekte ki; 2002’de ezilen terör, bugün devlete meydan okuyacak, askerimizi polisimizi, köy korucumuzu ve vatandaşımızı pervasızca ve alçakça katledecek konuma gelmiştir Katı gerçekler ortadadır. Daha fazla vakit geçirmeden, kanun hâkimiyeti ve kamu düzenini sağlayacak, can ve mal güvenliğini teminat altına alacak tedbirler alınmalıdır.

7-   Ayrılıkçı terörist isyandan kurtulmanın yegâne yolunun, acilen sıkıyönetim ilanı olduğu bilinmelidir. Bundan, vatanını seven hiç kimse gocunmamalı ve korkmamalıdır.

8-   Türkiye Cumhuriyetinin, terörü tepeleyeceğinden, işbirlikçi emperyalist oyunları bozacağından; ülkemizin bütünlüğünü pekiştirerek demokratik ve huzurlu hür bir ortama kavuşarak kalkınma yolunda hedeflerine doğru yürüyeceğinden herkes emin olmalıdır.

Bu Millet bizim, bu Tarih bizim, bu Medeniyet bizim, bu Devlet bizim, bu Vatan bizim, bu Ordu bizim, bu Polis bizim…

Biz kim miyiz? Biz, hepimiz Türk Milletiyiz!

 

 



16/09/2015


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır