Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAYRAMLAŞMADA ŞEHİTLER UNUTULMADI

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkan Vekili Ünal Arıcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sıtkı Akgöz, Cumhuriyet Savcısı Zafer Duru, İlçe Jandarma Komutan vekili Emin Durmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinoplu, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yerşiltepe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Gökmen, çeşitli partilerden belediye başkanlığı için aday adayı ve aday olanlar, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

Yapılan bayramlaşmanın ardından bir açıklama yapan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, bayramların birlik ve beraberliğin hatırlanıp gündeme geldiği günler olduğunu söyledi. Bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, büyük ve küçüklerin hatırlandığı günler olduğunu belirten Meftun Dallı; Bayramlar, akraba ve dostların yad edildiği özel günlerdir. Çubukluların huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyor ve bayram dolayısıyla aldığımız önlemlere bütün vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini temenni ediyoruz dedi.

Daha sonra bayramlaşmaya katılanlar sırası ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Şehit Mezarlarına, Cezaevine, İlçe Jandarmaya ve Huzur Evine bayramlaşmak için ziyaretlerde bulundular. İlçe Emniyet Müdürlüğünde hatıra fotoğrafı çektiren protokol ile birlikte İlçe merkezinde bulanan paşa mezarlığına gidildi. Mezarlık girişinde Protokolü Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından karşılandı. Paşa mezarlığında bulan şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek dualar okudular.

Şehitlerimiz sayesinde rahat ve huzurlu bayramlar geçiriyoruz diyen Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Bayram olurda şehitlerimiz unutulur mu? dedi. Şehit Mezarlarını ziyarette Çubuk Müftüsü Ali Canbolat da Kuranı Kerim okuyarak, Atatürk ve Silah Arkadaşlarına dua etti. Arife günü dolayısıyla Şehit mezarlarına gelen şehit aileleri ile de bayramlaşan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Protokol, tek tek şehit mezarlarını ziyaret ederek, şehitler için dualar okudular. (Hüseyin YİĞİNER)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/12/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır