Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZİN TADİLATI YAPILIYOR

Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar içerisinde kiracı olarak oturmuş olduğumuz 2 adet işyeri ile bitişiğinde bulunan 1 adet işyerini (gayrimenkulleri) derneğimiz adına almamız nedeniyle arasındaki duvarın yıkılarak birleştirme tadilatı yapılmaktadır.

Derneğimizin tadilatı maddi imkânlarımızın olmaması nedeniyle çok yavaş gitmektedir. Çevremizde tanıdıklarımıza rica ederek derneğimizin tadilatını yavaş yavaş yapıp eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz.

Derneğimizin tadilatı bittikten sonrada, Panoların duvarlara demir profiller üzerine montajları yapılacaktır. Bu çalışmalarda tadilat kadar masraf ve işçiliği de vardır.

Bunlardan en önemlisi de, yerleri değişen panoların üzerinde bulanan şehit ve gazilerin resimleri, el işçiliği ile yapılmış olan değişik panolar, yeniden düzenlenmesi yapılacak yerlere tek tek dizayn ve montajının yapılması gerekiyor.

Derneğimizin eski halini görmeyenler için bunlar çok önemli olmayan, birkaç saat veya birkaç günde yapılacak işler diye bilirler.

Derneğimizin 15 senelik birikimleri Türkiye genelinin çok kapsamlı arşivine ve çok değişik malzemesine sahip olması nedeniyle, derneğimiz adeta bir müze gibi de vazife yapmaktadır.

Derneğimizin tadilatı bittikten sonra çok değişik hizmetler vermeye devam edecektir. Derneğimizin fiziksel çalışmalarının yanında, 15 senelik çalışmalarımızın tamamını bilgisayar ortamına ve internet sitemize aktarmaya devam ediyoruz, bu çalışmalarımızı da herkesle paylaşacağız.

Derneğimizi halkımızın ve özellikle de öğrencilerimizin rahatlıkla gelip ziyaret edebileceği, konu ile ilgili bilgilerin verileceği bir ortamı da sağlayacağız. Şehit ve Gazilerle ilgili slayt gösterisi gibi faaliyetlerde de bulunacağız.

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar derneğimize maddi ve manevi destek verenlere ve derneğimizin tadilatının yapılmasında bizlere maddi ve manevi destek veren;

Derneğimiz üyesi, Yolcu İnşaat, Osman ve Mustafa Yolcu’ya, Derneğimiz üyesi, Kurban İnşaat, Kurban Demirci’ye, Boyacı Erkan ve Mehmet Aldoğan’a, Bal Elektrik Ayhan ve Satılmış Bal’a, Sucu Muharrem Uygun’a, Marangoz İsa Ateşyürekli’ye, Şehit babası Ramazan Gergin’e, Ahmet Şahin’e, Bekir Koç’a, Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama’ya, Derneğimiz üyesi Bekir Kale’ye, çok teşekkür ediyoruz.

Bizler elimize makbuzu alıp da kapı kapı dolaşarak para toplamıyoruz. Ama derneğimize makbuz karşılığında bağışları kabul ediyoruz. Derneğimize maddi destek vermek isteyen ve bu konuda yardımcı olmak isteyenler için sitemizin açılışında banka hesap numaramız karşımıza çıkmaktadır, bu hesap numarası ile derneğimize yardım edebilirler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20/11/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır