Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BİNGÖL’DEKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Bingöl’de şehir merkezinde yürüyen, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Bu hain saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olmuş, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker yaralı olarak kurtulmuş, Koruması Oğur Atlı da yaralanmıştır.

Yapılan bu hain saldırıyı şiddet ve nefret kınıyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzurunu sağlamak için görev yaparken, Şehit düşen Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’na Allah’tan rahmet diliyor, olaydan yaralı olarak kurtulan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve Koruması Oğur Atlı’ya acil şifalar diliyoruz.

Şehit Ailelerine, Emniyet Camiasına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. 

Ayrıca Bölücü terör örgütü ve uzantıları IŞİD’in Suriye’deki Kobani’ye saldırılarını bahane ederek Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde bayram demeden yakıp, yıkmıştır. Bu vatan hainleri kamu binalarını, bankaları, okulları, Kızılay araçlarını, iş yerlerini yakıp yıkmışlardır. Türk Bayrağımızı ve Atatürk Büstlerini de yakıp, yıkmışlardır. Ayrıca güvenlik güçlerimize de saldırılar düzenlemişlerdir.

Vatan hainlerinin tarafından Bayrağımıza ve Atatürk Büstüne yapılan saldırıları ve Ülke genelinde yapmış oldukları terör olaylarını daha önce kınadık. Bu vesile ile birdaha şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Bu olaylarda birçok kişi hayatını kaybedilip, yaralanmalar olmuştur. Çok büyük maddi ve manevi zararlar meydana gelmiştir.

Türkiye herkese kucak açıp, bağrına basıyor. Burada hepimiz kardeşçe yaşayacağız. Türkiye’nin kıymetini iyi bilelim. İkinci bir Türkiye yok. Etrafımıza bir bakalım. Evinden, vatanından uzak yaşayanların çektikleri acı ve sıkıntılara iyi bakalım. Onlar gibi olmamak için fitneye fırsat vermeyelim. Dış güçlerin oyununa da gelmeyelim.  Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13/10/2014


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır